Följ sidan "Allt möjligt"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Allt möjligt

Plats för allt möjligt

Skriv ett nytt inlägg i gästboken
1 april 2010 17:48 av Styrelsen

Svar till Jörgen

Hej Jörgen.
Vi ber om ursäkt om vi verkar hemlighetsfulla. Det är inte alls vår avsikt.
Kompetensen hos styrelsen att hantera Idrotten-on-line är långt ifrån bra och är en anledning till att det inte har kommit upp några stadgar och protokoll under en egen flik än, men utbildning är på gång.
Vi har dessutom en del andra uppgifter som vi just nu prioriterar före det, men det kommer så småningom.

Vi kan så länge maila alla som är intresserade att ta del av årsmötesprotokollet. Det är bara at

30 mars 2010 22:18 av Jörgen

Varför?

Varför kommer det ingen kommentar ifrån styrelsen på min fråga angående årsmötet?

Varför väljer man att vara så hemliga?

Jörgen

13 mars 2010 23:57 av Jörgen

Årsmötet

Kunde ej deltaga på årsmötet pga arbete. Vore det inte läge att presentera vad som beslutades på årsmötet på hemsidan. Valberedningen lag ut ett förslag. Hur blev valen på årsmötet?
Föreningens stadgar borde ha beslutas på årsmötet?
Lägg ut stadgarna på hemsidan samt årsmötesprotokollet.
//Jörgen

5 februari 2010 13:26 av Styrelsen

Föreningens verksamhet!

Här är en kort och kärnfull delbeskrivning av AC Tierps verksamhet!

AC Tierp verkar för cykel, träning och tävling samt andra närliggande aktiviteter med cykelanknytning såsom utbildningar, föreläsningar och erfarenhetsutbyte mellan klubbar och föreningar.

/Styrelsen

4 februari 2010 17:33 av Styrelsen

Inlägg!

Styrelsen har tagit bort ett inlägg som inte hör hemma här!

På denna sida ser vi gärna att inlägg om cykling, mekning, prylar, träning och annat som rör klubben och dess verksamhet.

26 januari 2010 07:18 av Fritz

Kläderna

Hallå,

Finns det en möjlighet att få se kläderna innan årsmötet här på webben (alltså ritningen) eller via mail?

//Fritz

24 januari 2010 22:02 av Magnus (Duvall)

Tack...

...för en trevlig dag och ett jättebra initiativ. Fredrik Ericsson är en hyvens kille. Dessutom kan han cykla rysligt fort.

24 januari 2010 20:53 av Fritz

Klubben var med i tidningen

25 november 2009 15:34 av Fritz

Väg att undvika

Hallå,

Maecus och jag körde vägen mellan Rockne och Östanå idag, tyvärr är den inte i samma skick som tidigare, Stora Enso har avverkat en del efter vägen och förstärkt den med knynävsstora stenar (sprängsten) på detta var det bitvis stora potthål i vägen, så det lär dröja innan den blir cykelbar igen.

6 november 2009 13:25 av Silva

Träning!

Man kan tycka så Erik, men ska man ut på Galej med jobbet och bo på Hotellet i Högbo, känns det bra att inte stressa hem till träningen klocka 10..
:D